Volkstuin

Met Almelo Doe(t) mee kan jij weer actief worden! Heb jij geen geld om bijvoorbeeld een volkstuin te onderhouden? Kom dan binnen bij Almelo Doe(t) mee.

Samen met onze vrijwilligers kies je een activiteit die jij leuk vindt om te doen.. Je ontvangt vervolgens een voucher van Almelo Doe(t) mee en na inlevering kun je beginnen met een volkstuin. Meedoen geeft een positieve draai aan je leven!

Neem contact op

Hoe werkt het?

1

Bereid je voor

Zoek een ID kaart/paspoort en je inkomensgegevens.

2

Kom langs

Kom binnen en neem plaats aan de koffietafel.

3

Doe mee

Kies uit verschillende activiteiten

Het doel van Almelo doet Mee is om mensen met een laag inkomen mee te laten doen met verschillende activiteiten. Neem je ID kaart/paspoort en een loonstrook mee en kom langs aan het Zwanenbelt 39 (ingang Holtjesstraat) in Almelo.

Samen met een vrijwilliger van Almelo doet Mee bespreek je welke activiteit goed bij jou past. Er is genoeg keuze, we hebben meer dan 200 aanbieders met verschillende groepsactiviteiten in Almelo.

De gemeente Almelo stelt het bedrag beschikbaar om mee te doen aan de activiteit. Dit bedrag wordt omgezet naar een voucher, deze kan je ophalen bij Almelo doet Mee en inleveren bij de club waar jouw activiteit plaats vindt.

Andere mogelijkheden

Nieuws

Almelo Doet Mee heeft offcieel de ANBI status.

Almelo Doet Mee is officieel ANBI gecertificeerd. Dit betekent kortgezegd dat donateurs hun giften aan onze Stichting volledig af mogen trekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dit kan een plezierig voordeel opleveren. Voorts betekent deze certificering ook dat de financiele huishouding van de Stichting voor de fiscus op orde is.

03-05-2024
Lees meer

In memoriam Arjen Bakker

In memoriam Arjen Bakker. 20-4-2024. Vorige week kregen wij het trieste bericht dat onze voorzitter Arjen Bakker plotseling was overleden. Volkomen onverwacht. Almelo Doet Mee was onder zijn leiding in juni 2021 van de Gemeente Almelo overgegaan naar een zelfstandige activiteit. Eerst met het adres aan de Boddenstraat, later met een eigen locatie aan Zwanenbelt/Holtjesstraat. De verhuizing naar Zwanenbelt was net afgerond en per 1 januari 2024 werden de activiteiten van Almelo Doet Mee ondergebracht bij de Stichting Almelo Doet Mee. Arjen heeft zich altijd volledig ingezet voor de vrijwilligers en Almelo Doet Mee. Een mensemens die zeer werd gewaardeerd en iedereen voor zich wist te winnen. Wij zullen hem missen. Hans Buijs secretaris-penningmeester van de Stichting met wie Arjen samen vanaf 2021 dit proces van verzelfstandiging heeft begeleid zal als voorzitter a.i. tot nader order de werkzaamheden van Arjen overnemen.

25-04-2024
Lees meer

AVG OK

1.Wij nemen privacy serieus. 2.Wij hebben een privacy policy. 3.Wij hebben privacy goed geregeld. 4.Wij hebben duidelijke afspraken met externen. 5.Wij hebben permanente aandacht voor privacy. 6.Wij spannen ons in om de wet na te leven. 7.Wij onderstrepen het belang van privacy.  

03-02-2024
Lees meer

Onze partners

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Copyright Almelo doe(t) mee 2024