Kaarten

Met Almelo Doe(t) mee kan jij weer actief worden! Heb jij geen geld om bijvoorbeeld lid te worden bij een kaartvereniging? Kom dan binnen bij Almelo Doe(t) mee.

Samen met onze vrijwilligers kies je een activiteit die jij leuk vindt om te doen, bijvoorbeeld kaarten. Je ontvangt vervolgens een voucher van Almelo Doe(t) mee en na inlevering kun je meedoen met kaartspelletjes. Meedoen geeft een positieve draai aan je leven!

Doe mee

Hoe werkt het?

1

Bereid je voor

Zoek een ID kaart/paspoort en je inkomensgegevens.

2

Kom langs

Kom binnen en neem plaats aan de koffietafel.

3

Doe mee

Kies uit verschillende activiteiten

Het doel van Almelo doet Mee is om mensen met een laag inkomen mee te laten doen met verschillende activiteiten. Neem je ID kaart/paspoort en een loonstrook mee en kom langs aan het Zwanenbelt 39 (ingang Holtjesstraat) in Almelo.

Samen met een vrijwilliger van Almelo doet Mee bespreek je welke activiteit goed bij jou past. Er is genoeg keuze, we hebben meer dan 200 aanbieders met verschillende groepsactiviteiten in Almelo.

De gemeente Almelo stelt het bedrag beschikbaar om mee te doen aan de activiteit. Dit bedrag wordt omgezet naar een voucher, deze kan je ophalen bij Almelo doet Mee en inleveren bij de club waar jouw activiteit plaats vindt.

Andere spel mogelijkheden

Nieuws

Heracles Almelo Seizoenskaarten

Weinig geld om je samen met anderen supporter te voelen van Heracles Almelo ? In samenwerking met Heracles Almelo stelt Almelo Doet Mee een beperkt aantal seizoenskaarten ter beschikking. Hiervoor kun je een voucher aanvragen bij Almelo Doet Mee. Het toewijzen van een voucher is gebonden aan bepaalde voorwaarden (je bent onder andere ouder dan 18 jaar en je valt ook binnen de financiƫle normen). Voor informatie en het aanvragen kun je langsgaan bij Almelo Doet Mee, adres Zwanenbelt 39, ingang Holtjesstraat. Lees op onze website welke gegevens je mee moet nemen. Onze openingstijden: Maandag, woensdag en vrijdag van 10:00u tot 15:00u. Het aanvragen kan alleen persoonlijk tot uiterlijk woensdag 14 augustus 2024. Wees er snel bij want op=op.

17-07-2024
Lees meer

Almelo Doet Mee heeft offcieel de ANBI status.

Almelo Doet Mee is officieel ANBI gecertificeerd. Dit betekent kortgezegd dat donateurs hun giften aan onze Stichting volledig af mogen trekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dit kan een plezierig voordeel opleveren. Voorts betekent deze certificering ook dat de financiele huishouding van de Stichting voor de fiscus op orde is.

03-05-2024
Lees meer

In memoriam Arjen Bakker

In memoriam Arjen Bakker. 20-4-2024. Vorige week kregen wij het trieste bericht dat onze voorzitter Arjen Bakker plotseling was overleden. Volkomen onverwacht. Almelo Doet Mee was onder zijn leiding in juni 2021 van de Gemeente Almelo overgegaan naar een zelfstandige activiteit. Eerst met het adres aan de Boddenstraat, later met een eigen locatie aan Zwanenbelt/Holtjesstraat. De verhuizing naar Zwanenbelt was net afgerond en per 1 januari 2024 werden de activiteiten van Almelo Doet Mee ondergebracht bij de Stichting Almelo Doet Mee. Arjen heeft zich altijd volledig ingezet voor de vrijwilligers en Almelo Doet Mee. Een mensemens die zeer werd gewaardeerd en iedereen voor zich wist te winnen. Wij zullen hem missen. Hans Buijs secretaris-penningmeester van de Stichting met wie Arjen samen vanaf 2021 dit proces van verzelfstandiging heeft begeleid zal als voorzitter a.i. tot nader order de werkzaamheden van Arjen overnemen.

25-04-2024
Lees meer

Onze partners

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Copyright Almelo doe(t) mee 2024