Kaarten

Met Almelo Doe(t) mee kan jij weer actief worden! Heb jij geen geld om bijvoorbeeld lid te worden bij een kaartvereniging? Kom dan binnen bij Almelo Doe(t) mee.

Samen met onze vrijwilligers kies je een activiteit die jij leuk vindt om te doen, bijvoorbeeld kaarten. Je ontvangt vervolgens een voucher van Almelo Doe(t) mee en na inlevering kun je meedoen met kaartspelletjes. Meedoen geeft een positieve draai aan je leven!

Doe mee

Hoe werkt het?

1

Bereid je voor

Zoek een ID kaart/paspoort en je inkomensgegevens.

2

Kom langs

Kom binnen en neem plaats aan de koffietafel.

3

Doe mee

Kies uit verschillende activiteiten

Het doel van Almelo doet Mee is om mensen met een laag inkomen mee te laten doen met verschillende activiteiten. Neem je ID kaart/paspoort en een loonstrook mee en kom langs aan de Boddenstraat 3 in Almelo.

Samen met een vrijwilliger van Almelo doet Mee bespreek je welke activiteit goed bij jou past. Er is genoeg keuze, we hebben meer dan 200 aanbieders met verschillende groepsactiviteiten in Almelo.

De gemeente Almelo stelt het bedrag beschikbaar om mee te doen aan de activiteit. Dit bedrag wordt omgezet naar een voucher, deze kan je ophalen bij Almelo doet Mee en inleveren bij de club waar jouw activiteit plaats vindt.

Andere spel mogelijkheden

Nieuws

Onze partners

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Copyright Almelo doe(t) mee 2024