Een beweging met als doel
Meedoen en Participeren

  • slide 1
false
10
10
fade
8
1

Win Gratis kaarten voor de thuiswedstrijden                  van Heracles.

Op zondag 23 november 2014

Heracles Almelo ADO Den Haag 14:30 .

                  Op=Op

     Kijk snel op onze pagina onder Meedoen!!.

 

 

 

Theaterhotel 23 oktober 'Kinderen geen bezwaar'

a.s. donderdag, nu 100 kaartjes bij ons te koop voor de doelgroep voor € 2,50 per stuk, incl. pauzedrankje.

  • slide 1
  • slide 3
  • slide 2
true
9
9
slide
3
2

Wie zijn wij?

‘Almelo Doe(t) mee’ is een initiatief om mensen(18+) met een kleine beurs (115% van de bijstandsnorm,geen studiefinanciering)te laten deelnemen in de maatschappij.
 
Vroeger was er loket 14 waar mensen uit bovenstaande doelgroep geld konden krijgen om bijvoorbeeld hun lidmaatschapbij de voetbalclub te bekostigen. Loket 14 bestaat inmiddels al een aantal jaren niet meer.

In oktober 2010 zijn de ambassadeurs van ‘Almelo Doe(t) mee’, op verzoek van de gemeente voor het eerst bij elkaar gekomen. De gemeente wil graag dat alle inwoners van Almelo bij elkaar en bij hun stad betrokken zijn. Daarom wilden medewerkers van de gemeente graag van Almeloërs zelf horen wat hun ideeën daarover zijn. Alle ideeën zijn destijds gepresenteerd aan Mevrouw Mieke Kuik-Verweg en andere partijen. Iedereen raakte enthousiast en was onder de indruk van de (burger)kracht en inzet van de ambassadeurs. Zo enthousiast dat ‘Almelo Doe(t )mee’ vanaf 1 januari 2012 echt van start kon gaan.

Het is een uniek initiatief, juist omdat het van en voor de inwoners is. Niet de professionals maar de inwoners zelf zijnverantwoordelijk voor de uitvoering van deze activiteiten.

Copyright 2014 - Almelo Doet Mee | Privacy & Cookieverklaring | Weppster CMS