Vanaf 21-12-'15 kunnen wij u helpen de compensatie Wtcg/Cer digitaal in te vullen.

Let op het kan tot 16 februa a.s. Kijk bij 'nieuws', 'nieuws uit Almelo' voor de voorwaarden.

Vanaf 1 januari 2016 kunt u ook aan de Rietstraat 143 terecht voor het Jeugdfonds.

Op elke dinsdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Elke vierde woensdag van de maand verzorgen wij een radio uitzending op AAFM. Kijk bij agenda voor het onderwerp. Juli en augustus geen uitzending.

Individuele inkomenstoeslag ook voor u? Check kopje 'nieuws' en dan 'recht hebben op'. 

Gezin: € 500, alleenstaand ouder: € 450,

alleenstaand: € 350.

Lekker de krant lezen met 25% korting? Dat kan! Kijk bij aanbiedingen hoe het werkt en kom langs aan de Rietstraat!

Ben u niet meer de jongste? Ook voor u zijn er talloze leuke activiteiten te doen bij onze deelnemers. Van zang tot yoga, biljart tot vissen, schilderen tot ouderengym.

Kom langs bij ons!

Zit u ergens mee?

Vragen staat vrij!

Wij hebben ervaring en kennis in huis om u op weg te helpen. Schroom niet, u bent altijd welkom! Zonder afspraak en met koffie.

Win gratis toegangskaarten voor Heracles Almelo - Roda JC
zondag 28 februari a.s. aanvang 12.30 uur

 

 

 

 

De gelukkige winnaars worden 1 á 2 weken voor de betreffende wedstrijd bekend gemaakt via de website en krijgen persoonlijk bericht.  kijk voor de voorwaarden onder Meedoen - Heracles

  • slide 1
  • slide 3
  • slide 2
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 6
  • slide 7
true
4
0
slide
3
2

Wie zijn wij?

‘Almelo Doe(t) mee’ is een initiatief om mensen(18+) met een kleine beurs (115% van de bijstandsnorm,geen studiefinanciering)te laten deelnemen in de maatschappij.
 
Vroeger was er loket 14 waar mensen uit bovenstaande doelgroep geld konden krijgen om bijvoorbeeld hun lidmaatschapbij de voetbalclub te bekostigen. Loket 14 bestaat inmiddels al een aantal jaren niet meer.

In oktober 2010 zijn de ambassadeurs van ‘Almelo Doe(t) mee’, op verzoek van de gemeente voor het eerst bij elkaar gekomen. De gemeente wil graag dat alle inwoners van Almelo bij elkaar en bij hun stad betrokken zijn. Daarom wilden medewerkers van de gemeente graag van Almeloërs zelf horen wat hun ideeën daarover zijn. Alle ideeën zijn destijds gepresenteerd aan Mevrouw Mieke Kuik-Verweg en andere partijen. Iedereen raakte enthousiast en was onder de indruk van de (burger)kracht en inzet van de ambassadeurs. Zo enthousiast dat ‘Almelo Doe(t )mee’ vanaf 1 januari 2012 echt van start kon gaan.

Het is een uniek initiatief, juist omdat het van en voor de inwoners is. Niet de professionals maar de inwoners zelf zijnverantwoordelijk voor de uitvoering van deze activiteiten.

Copyright 2014 - Almelo Doet Mee | Privacy & Cookieverklaring | Weppster CMS